Welkom bij 22 Eendjes Kinderfotografie, dé schoolfotograaf van Midden-Nederland, voor authentieke en mooie foto’s van basisschool leerlingen en kinderen op het kinderdagverblijf. Mijn naam is Sabine Provoost en ik ben gepassioneerd over het vastleggen van de ware persoonlijkheid van elk kind dat voor mijn camera staat.

Schoolfoto’s zijn een belangrijk aandenken aan de lagere school tijd, voor zowel kinderen als hun ouders, omdat het gaat om de jaren waarin de kinderen het meeste veranderen. Daarom werk ik er hard aan om een geweldige ervaring te bieden voor elke school waar ik fotografeer.

Door mijn vele jaren van ervaring met het werken met kinderen en heb geleerd hoe ik ze snel op hun gemak kan stellen voor de camera. Ik streef er altijd naar om authentieke en natuurlijke foto’s te maken die de persoonlijkheid van elk kind weerspiegelt. Of het nu gaat om individuele portretten of de groepsfoto’s, ik zorg ervoor dat elke foto er geweldig uitziet.

Klantenservice schoolfotografie

De reputatie van hoge kwaliteit foto’s en uitstekende klantenservice houd ik graag hoog, daarom vind ik het belangrijk om te luisteren naar de wensen van scholen en bied ik flexibele opties om ervoor te zorgen dat ik aan jullie specifieke behoeften kan voldoen.

Mijn uitgebreide service omvat het bewerken en retoucheren van foto’s en het afdrukken en leveren van foto’s (en andere leuke fotoproducten) aan de ouders. Ik zorg ervoor dat het hele proces soepel en efficiënt verloopt, zodat jullie je niet bezig hoeven te houden met alle rompslomp om de schoolfoto’s heen.

Een persoonlijke relatie opbouwen met elke school waar ik fotografeer, vind ik erg belangrijk. Daarom ben ik altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Ik werk graag nauw samen met de school om ervoor te zorgen dat de schoolfoto’s precies worden zoals jullie het graag zouden zien.

Een keertje kennismaken?

Mochten jullie ook op zoek bent naar een betrouwbare en gepassioneerde schoolfotograaf die de school kan helpen bij het vastleggen van mooie en authentieke herinneringen, dan bent u bij 22 Eendjes Kinderfotografie aan het juiste adres, dé schoolfotograaf van Midden-Nederland.

Hieronder kun je een afspraak inplannen voor en afspraak om te kijken of ik ook een match ben voor jullie school. Zit er geen dag en/of tijd bij waarop jullie kunnen? Neem dan even contact met mij op.

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor je reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat