06-41994658 info@22eendjes.nl

Tarieven

Tarieven van afdrukken, canvas of andere specifieke wensen zijn op te vragen via het contactformulier

Cadeaubon voor een fotosessie

cadeaubon voor een fotosessie

Bent u op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Verwen die persoon dan met een met een cadeaubon voor een fotosessie bij 22 Eendjes Kinderfotografie! Het is een orgineel leuk cadeau om te geven en super leuk om te krijgen!

22 Eendjes Kinderfotografie is gespecialiseerd in Newborn fotografie, Kinderfotografie en familiefotografie. De  sfeervolle studio bevindt zich in Culemborg. Naast een cadeaubon voor een fotosessie in de studio is het ook mogelijk om cadeaubon voor een fotosessie op locatie te geven.

Een cadeaubon voor een fotosessie is verkrijgbaar voor de verschillende fotosessies die u op de tarievenpagina kunt vinden, maar ook voor een bedrag naar keuze (vanaf €25,-). De cadeaubon van 22 Eendjes Kinderfotografie is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Heeft u nog vragen of wilt u een cadeaubon voor een fotosessie bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

Altijd een goede reden voor een cadeaubon

  • Verjaardag of jubileum van je ouders; geef je ouders een cadeaubon voor een familie fotosessie
  • Kraamcadeau; met een cadeaubon van 22 Eendjes kinderfotografie kunnen de ouders zelf bepalen wanneer ze klaar zijn voor de shoot!
  • Voor moederdag of vaderdag; waar doe je moeder of vader een groter plezier mee dan met een mooie professionele foto van de (klein)kinderen.
WhatsApp chat