Op een originele manier samen op de foto

Wil je graag samen met je broer/zus, beste vriend(in), partner of iemand anders op de foto, maar wil je iets speciaals doen? Dan is een 2-in-1 portret shoot misschien wel iets voor jullie! Bij deze fotoshoot creëren we samen een unieke foto van jullie twee waarin jullie gezichten samensmelten tot één gezicht. De 2-in-1 portret fotoshoot is een leuke en persoonlijke manier om jullie band vast te leggen en een mooie herinnering te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren.

Hoe werkt het maken van een 2-in-1 portret?

Tijdens de fotoshoot maken we twee individuele portretten van jullie, waarbij jullie beiden voor een zwarte achtergrond staan. Door deze donkere achtergrond komt de aandacht volledig op jullie gezichten te liggen en ontstaat er een intiem en persoonlijk beeld. Na de fotoshoot ga ik aan de slag in Photoshop om de twee gezichten samen te voegen tot één gezicht. Hierbij let ik op de details, zodat het resultaat er zo natuurlijk mogelijk uitziet.
Voor wie is de 2-in-1 shoot geschikt?

Deze 2-in-1 portret fotoshoot is geschikt voor koppels, vrienden, familieleden of andere duo’s die op zoek zijn naar een persoonlijke en unieke manier om hun band vast te leggen. De fotoshoot duurt ongeveer een half uur en is geschikt voor maximaal twee personen. Ik neem alle tijd om er voor te zorgen dat ervoor dat jullie je op je gemak voelen.

Wil je een 2-in1 portret laten maken?

Wil jij ook zo’n uniek 2-in-1 portret met twee gezichten die tot één gezicht worden gemaakt op een zwarte achtergrond? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of maak hieronder direct een afspraak. Ik kijk er naar uit om samen iets bijzonders te creëren!

 

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor je reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

 

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat