De CakeSmash shoot

Je hebt er inmiddels vast wel eens van gehoord: de CakeSmash shoot. Zo niet, hierbij nog even kort een uitleg. het is een uit Amerika overgewaaide gebeurtenis waarbij je de eerste verjaardag van je kind te viert door ze te laten genieten van een enorme cupcake en dit vast te leggen tijdens een fotoshoot. Je baby krijgt dus een enorme taart om mee te spelen en in te slaan. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik beloof je dat het geweldig is!

Dus, waarom zou je een cake smash shoot overwegen? Hier zijn mijn top redenen:

  1. Het is gewoon grappig. Niets is schattiger dan een baby die helemaal onder de taart zit en erin slaat alsof het zijn levenswerk is. En als volwassene is het heerlijk om even je zorgen te vergeten en gewoon te lachen om de heerlijke acties van je kleintje onder het genot van een kopje koffie of thee.
  2. Het is een geweldige manier om de eerste verjaardag van je baby te vieren. Veel ouders geven een groot feest voor de eerste verjaardag van hun kind, maar laten we eerlijk zijn, de baby heeft daar nog niet veel aan. Met een cake smash shoot creëer je een leuke herinnering voor later.
  3. Het levert geweldige foto’s op. Je krijgt de meest fantastische foto’s van je baby die helemaal onder de taart zit. Het is een leuke manier om die prachtige babyfoto’s te maken die je voor altijd zult koesteren
  4. Na de shoot gaat jullie baby in een geweldig schattig badje, waar ook foto’s van worden gemaakt. Je krijgt je baby dus weer helemaal fris en shiny weer mee naar huis.
  5. Het is goed voor de taartindustrie. Oké, dit is misschien een beetje een vreemde reden, maar het is waar! Hoe meer mensen besluiten om een ​​cake smash shoot te doen, hoe meer taarten er verkocht worden, Taart van Mas, zal je dankbaar zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke manier om de eerste verjaardag van je baby te vieren en fantastische foto’s te laten maken, overweeg dan zeker een cake smash shoot bij 22 Eendjes Kinderfotografie.

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat