Alles wat je moet weten over een newborn shoot bij jullie thuis

Een newborn fotoshoot is een geweldige manier om de eerste momenten van het leven van je pasgeboren baby vast te leggen. Veel ouders kiezen er voor om de fotoshoot thuis te laten plaatsvinden, in het comfort van hun eigen omgeving. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je newborn fotoshoot thuis soepel verloopt:

Kies het juiste moment voor de newborn shoot

De beste tijd om een newborn fotoshoot thuis te plannen is wanneer uw baby tussen de 5 en 14 dagen oud is. Dit komt omdat baby’s op deze leeftijd nog steeds erg slaperig zijn en gemakkelijk kunnen worden gepositioneerd. De fotoshoot vindt bij voorkeur in de ochtend plaats omdat gebleken is dat baby’s dan vaker er dieper slapen.

Bereid de ruimte voor

Het is belangrijk om na te denken over waar in huis de fotoshoot plaatsvindt en deze voor te bereiden. De ruimte is bij voorkeur licht, zonder direct zonlicht. Ik heb ongeveer 4m2 nodig voor het opzetten van het achtergrondsysteem en om daar omheen te kunnen bewegen. Zorg ervoor dat de kamer warm is, omdat baby’s het snel koud kunnen krijgen. Warmte zorgt ervoor dat je baby makkelijker en dieper kan slapen.

Natuurlijk licht

Ik maak bij voorkeur gebruik van natuurlijk licht voor de newborn fotoshoot. Als dat niet mogelijk is in de ruimte bij jullie thuis zal ik extra daglicht verlichting meenemen.

Bereid je baby voor op de newborn shoot

Om de baby voor te bereiden op de schoot is het fijn als hij/zij gevoed is voordat ik kom en bij voorkeur een schone luier aan heeft die losjes omgedaan is om striemen te voorkomen. Het is belangrijk om uw baby voor te bereiden op de fotoshoot. Zorg ervoor dat uw baby goed gevoed is voordat de fotograaf arriveert en dat hij of zij een schone luier heeft. Het is ook een goed idee om je baby te kleden in iets wat makkelijk uit kan zoals een pyjamaatje of alleen een zachte deken.

Geniet ervan!

Een newborn fotoshoot is een speciale ervaring en een geweldige manier om de eerste momenten van het leven van je baby vast te leggen. Probeer te ontspannen en te genieten van het moment. Als je ontspannen bent, zal je baby dat ook zijn en dit zal resulteren in prachtige foto’s.

 

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat