newborn fotoshoot

NEWBORN FOTOSHOOT

Zet de tijd even stil…

De puurheid en tederheid van de eerste dagen van jouw baby zijn heel bijzonder. Dagen om nooit te vergeten en prachtig te vereeuwigen in een mooie fotoreportage. Hoe ze in je armen liggen, hoe ze heerlijk vredig en ontspannen liggen te slapen en hoe klein die handjes en voetjes zijn. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren. Wilt u graag een mooie fotoshoot van uw neborn? Dan bent u bij 22 Eendjes Kinderfotografie aan het juiste adres! Als ruim 10 jaar de specialist op het gebied van zwangerschaps- newborn-, kinder- en familie fotografie.

NEWBORN FOTOSHOOT PLANNEN?

Zo snel mogelijk!

De fotosessie vindt bij voorkeur al binnen de eerste 3 weken na de geboorte plaats. Het huidje is dan nog mooi gaaf en de baby slaapt dan nog heel veel, wat voor newborn fotografie het mooiste is. De afspraak kun je dus het beste direct na de bevalling boeken om er zeker van ze zijn dat de fotoshoot in de newborn-periode plaats kan vinden.

newborn fotoshoot
newborn fotoshoot

WAAR VINDT DE NEWBORN FOTOSESSIE PLAATS?

In de studio of lekker thuis

Een newborn fotosessie kan zowel in de studio als bij jullie thuis plaatsvinden. In de studio heb ik een groot aantal manden, kleden, mutsjes en andere accessoires waar jullie gebruik van kunnen maken. Wanneer de fotosessie bij jullie thuis plaatsvindt, neem ik een selectie van deze accessoires mee.

WERKWIJZE

Ontspannen & Puur

Voor een newborn fotoshoot neem ik alle tijd. Ik zorg dat het lekker warm is en houd te allen tijde rekening met het kindje. Mocht het tussendoor gevoed of verschoond moeten worden is dit uiteraard geen enkel probleem. Gebruik Pinterest om je alvast te oriënteren en geef aan wat je mooi vindt, dan houd ik daar rekening mee.

newborn fotoshoot
newborn fotoshoot

 

TIPS NEWBORN FOTOSHOOT

Kleding & Accesoires

Voor een newborn fotoshoot is het het mooiste als de baby geen kleertjes aan heeft, om het pure en zachte van de baby te benadrukken. Zorg er daarom voor dat jouw baby op de dag van de fotoshoot geen knellende kleding of sokjes aan heeft en dat de luier niet te strak zit. Dit geeft striemen en is niet mooi op de foto. Kledingtip voor de ouders; houd het vooral heel naturel, zodat jouw kindje het onderwerp van de foto blijft.

Tarieven Newborn fotoshoot

Stuur een bericht

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:30
Zondag 09:00-13:00

CONTACTGEGEVENS

Pascalweg 5-05
4104BE Culemborg
06-41994658
info@22eendjes.nl

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een unieke ervaring. Wil je een mooie herinnering aan deze periode? Maak een afspraak voor een fotoshoot

Newborn fotografie

De puurheid en tederheid van de eerste dagen van jouw newborn zijn heel bijzonder. Dagen om nooit te vergeten en prachtig te vereeuwigen

Kinderfotografie

De kindertijd gaat zo snel! Zet de tijd even stil door het moment vast te leggen in een mooie fotoshoot bij de Kinderfotograaf

Familiefotografie

Een mooie fotoshoot van het hele gezin of de hele familie? Ook daarvoor kunt u terecht bij 22 Eendjes Kinderfotografie

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat