newborn_sho

Newborn fotografie

Zet de tijd even stil

Als professionele fotograaf gespecialiseerd in newborn fotografie, kan ik met zekerheid zeggen dat er niets zo bijzonder is als het vastleggen van de eerste dagen van het leven van een pasgeborene. Deze korte, maar ongelooflijk kostbare periode in het leven van uw kindje gaat zo snel voorbij, en het is daarom belangrijk om deze momenten te koesteren en te vereeuwigen.

Zet de tijd even stil...

De puurheid en tederheid van de eerste dagen van jouw baby zijn heel bijzonder. Dagen om nooit te vergeten en prachtig te vereeuwigen in een mooie fotoreportage. Hoe ze in je armen liggen, hoe ze heerlijk vredig en ontspannen liggen te slapen en hoe klein die handjes en voetjes zijn. Herinneringen die je voor altijd wilt bewaren. Wil je graag een mooie fotoshoot van uw pasgeboren baby? Dan ben je bij 22 Eendjes Kinderfotografie aan het juiste adres! Als ruim 15 jaar gespecialiseerd in newborn fotografie.

Werkwijze newborn fotografie

Voor een newborn fotoshoot neem ik alle tijd. Ik zorg dat het lekker warm is en houd te allen tijde rekening met het kindje. Mocht het tussendoor gevoed of verschoond moeten worden is dit uiteraard geen enkel probleem. Gebruik Pinterest om je alvast te oriënteren en geef aan wat je mooi vindt, dan houd ik daar rekening mee.

Plan de newborn fotosessie zo snel mogelijk!

Newborn fotografie vindt bij voorkeur al binnen de eerste 2 weken na de geboorte plaats. Het huidje is dan nog mooi gaaf en de baby slaapt dan nog heel veel, wat voor newborn fotografie het mooiste is. De afspraak kun je dus het beste direct na de bevalling boeken om er zeker van te zijn dat de fotoshoot in de newborn-periode plaats kan vinden.

Kleding & Accessoires Newborn shoot

Voor een newborn fotoshoot is het het mooiste als de baby geen kleertjes aan heeft, om het pure en zachte van de baby te benadrukken. Zorg er daarom voor dat jouw baby op de dag van de fotoshoot geen knellende kleding of sokjes aan heeft en dat de luier niet te strak zit. Dit geeft striemen en is niet mooi op de foto. Kledingtip voor de ouders; houd het vooral heel naturel, zodat jouw kindje het onderwerp van de foto blijft.

In de studio of lekker thuis?

Een newborn fotosessie kan zowel in de studio als bij jullie thuis plaatsvinden. In de studio heb ik een groot aantal manden, kleden, mutsjes en andere accessoires waar jullie gebruik van kunnen maken. Wanneer de fotosessie bij jullie thuis plaatsvindt, neem ik een selectie van deze accessoires mee.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wanneer je meer wilt weten over een newborn fotosessie of een afspraak wilt maken kun je contact met mij opnemen. Het is ook mogelijk om direct een afspaak te maken via de online agenda

Tarieven newborn fotoshoot

Maak direct online een afspraak

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor je reservering
Your confirmation number:
TOEVOEGEN AAN GOOGLE AGENDA

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat