CAKE SMASH fotoshoot

Hiep, hiep hiep…Hoera!

Als je 1, 2… en vooruit 3 wordt mag het! De Cake Smash fotoshoot; heerlijk kliederen met en smullen van jouw eigen gigantische Cupcake! De cupcakes bij 22 Eendjes zijn er in alle kleuren! En… ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook nog eens super lekker! Speciaal voor de kleine jarige job of jet wordt de studio omgetoverd met een feest decor in de kleuren zoals jij die wenst. Alles kan en mag op jouw verjaardag, dus ook de studio helemaal onder kliederen. Dit levert de mooiste foto’s op!

cake smash fotoshoot
cake smash fotoshoot

Wat gaan we doen?

Pré Smash, Cake Smash & Badsessie

We beginnen met een Mini sessie zónder plakkerige handjes. Een korte fotosessie zonder taart, de pré smash sessie. Trek je mooiste verjaardagsoutfit aan!
Daarna begint de CakeSmash… Heerlijk kliederen en smullen van jouw eigen gigantische cupcake in een geweldig decor en natuurlijk af en toe even lachen naar de camera!
De Cake Smash fotosessie kan worden afgesloten met een korte badsessie. Heerlijk spetteren en spatteren in het water en weer fris en schoon mee naar huis. Ook dit moment wordt op de foto gezet.

 

Afspraak maken voor een Cake Smash shoot

Locatie
Fotoshoot
Pakket
Extra opties
Datum & tijd
Recurring info
Gegevens
Winkelwagen
Bevestiging
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Hartelijk dank voor je reservering
Your confirmation number:

Tarieven Cake Smash fotoshoot

Stuur een berichtje

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 09:00-17:30
Zondag 09:00-13:00

CONTACTGEGEVENS

Pascalweg 5-05
4104BE Culemborg
info@22eendjes.nl
06-41994658

Stel direct je vraag via WhatsApp

WhatsApp chat

Would you like to…?

Use the Divi Builder…

to design your pop-up!

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus.

WhatsApp chat