CAKE SMASH

Hiep, hiep hiep…Hoera!

Als je 1, 2… en vooruit 3 wordt mag het! De Cake Smash fotosessie; heerlijk kliederen met en smullen van jouw eigen gigantische Cupcake! De cupcakes bij 22 Eendjes zijn er in alle kleuren! En… ze zien er niet alleen geweldig uit, maar zijn ook nog eens super lekker! Speciaal voor de kleine jarige job of jet wordt de studio omgetoverd met een feest decor in de kleuren zoals jij die wenst. Alles kan en mag op jouw verjaardag, dus ook de studio helemaal onder kliederen. Dit levert de mooiste foto’s op!

cake smash fotoshoot
cake smash fotoshoot

Cake Smash fotosessie

Pré Smash, Cake Smash & Badsessie

We beginnen met een Mini sessie zónder plakkerige handjes. Een korte fotosessie zonder taart, de pré smash sessie. Trek je mooiste verjaardagsoutfit aan!
Daarna begint de CakeSmash… Heerlijk kliederen en smullen van jouw eigen gigantische cupcake in een geweldig decor en natuurlijk af en toe even lachen naar de camera!
De Cake Smash fotosessie kan worden afgesloten met een korte badsessie. Heerlijk spetteren en spatteren in het water en weer fris en schoon mee naar huis. Ook dit moment wordt op de foto gezet.

Afspraak maken

[bookly-form category_id=”12″ service_id=”29″ staff_member_id=”1″ hide=”staff_members,date,week_days,time_range”]

newborn fotoshoot

Stuur een bericht

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 09:00-17:30
Vrijdag 09:00-17:30
Zaterdag 09:00-17:30
Zondag 09:00-13:00

CONTACTGEGEVENS

Pascalweg 5-05
4104BE Culemborg
info@22eendjes.nl
06-41994658

Stel direct je vraag via WhatsApp

WhatsApp chat

Tarieven CakeSmash fotosessie

WhatsApp chat