06-41994658 info@22eendjes.nl
Select Page
cadeaubon voor een fotosessie

Cadeaubon voor een fotosessie

Bent u op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Verwen die persoon dan met een met een cadeaubon voor een fotosessie bij 22 Eendjes Kinderfotografie! Het is een orgineel leuk cadeau om te geven en super leuk om te krijgen!

22 Eendjes Kinderfotografie is gespecialiseerd in Kinderfotografie en Gezinsfotografie. De  sfeervolle studio bevindt zich in Culemborg. Naast een cadeaubon voor een fotosessie in de studio is het ook mogelijk om cadeaubon voor een fotosessie op locatie te geven.

Een cadeaubon voor een fotosessie is verkrijgbaar voor de verschillende fotosessies die u op de tarievenpagina kunt vinden, maar ook voor een bedrag naar keuze (vanaf €25,-). De cadeaubon van 22 Eendjes Kinderfotografie is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Heeft u nog vragen of wilt u een cadeaubon voor een fotosessie bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

Altijd een goede reden voor een cadeaubon

  • Verjaardag of jubileum van je ouders; geef je ouders een cadeaubon voor een familie fotosessie
  • Kraamcadeau; met een cadeaubon van 22 Eendjes kinderfotografie kunnen de ouders zelf bepalen wanneer ze klaar zijn voor de shoot!
  • Voor moederdag of vaderdag; waar doe je moeder of vader een groter plezier mee dan met een mooie professionele foto van de (klein)kinderen.

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een unieke ervaring. Wil je een mooie herinnering aan deze periode? Maak een afspraak voor een fotoshoot

Newborn fotografie

De puurheid en tederheid van de eerste dagen van jouw newborn zijn heel bijzonder. Dagen om nooit te vergeten en prachtig te vereeuwigen

Kinderfotografie

De kindertijd gaat zo snel! Zet de tijd even stil door het moment vast te leggen in een mooie fotoshoot bij de Kinderfotograaf

Familiefotografie

Een mooie fotoshoot van het hele gezin of de hele familie? Ook daarvoor kunt u terecht bij 22 Eendjes Kinderfotografie

WhatsApp chat