06-41994658 info@22eendjes.nl

BABY FOTOGRAFIE

Lief & Stoer

Vanaf 4 weken is jouw baby geen newborn meer, maar spreken we van baby fotografie. Vanaf dit moment volgen de verschillende fasen elkaar razend snel op. De leukste momenten om een fotosessie te plannen in het eerste jaar is bij 3, 6, 9 en natuurlijk 12 maanden. Elke fase heeft z’n eigen charme als het gaat om baby fotografie. Met 3 maanden kunnen ze vaak goed hun hoofd ophouden, met 6 maanden kunnen ze vaak al zitten, met 9 maanden ontstaat er een mooie interactie en 12 maanden is natuurlijk een geweldige mijlpaal om te vereeuwigen met een CakeSmash fotosessie!

baby fotografie
baby fotografie

3 MAANDEN FOTOSESSIE

Smile!

Met 3 maanden kan de baby meestal wel zijn of haar hoofd omhoog houden. Er zit al wat meer vet aan ? en ze zijn nieuwsgierig naar wat er om hen heen gebeurt. Geweldige lachjes kunnen worden vastgelegd in deze periode. Bij baby fotografie is een fotosessie van 30-45 minuten meestal wel genoeg, daarna zijn ze vaak moe van alle nieuwe indrukken. Er is altijd tijd om een setje kleding te wisselen, maar houd de kleding bij baby’s wel eenvoudig en comfortabel.

6 MAANDEN FOTOSESSIE

Kijk mij eens!

Rond 6 maanden kunnen de meeste baby’s al zitten zonder hulp. De baby is al meer bewust van de omgeving en zal ook vaker aan het lachen te maken zijn. Ze zijn met 6 maanden nog niet zo heel mobiel, waardoor ze een ideaal onderwerp zijn voor een fotosessie. Voor een fotosessie met 6 maanden is meer variatie mogelijk dan met 3 maanden. Zo kunnen ze vaak al op een stoeltje zitten, in een badje of met andere accessoires (hoeden, tutu’s) op de foto.

baby fotografie
baby fotografie

9 MAANDEN FOTOSESSIE

Geweldige blikken

Rond de 9 maanden kunnen baby’s soms al staan en zich vasthouden aan een stoeltje. Ze zien de wereld nu vanuit een heel ander perspectief. De nieuwsgierigheid op deze leeftijd zorgen voor leuke interactie en geweldige blikken. Ze zijn op deze leeftijd en een stuk mobieler en vinden het leuk om alles in de studio te ontdekken. De baby is soms rond deze leeftijd een beetje eenkennig. We nemen dan ook alle tijd om er een mooie fotosessie van te maken.

12 MAANDEN FOTOSESSIE

Hoera!

De baby kan nu vaak al staan en soms zelfs zonder hulp en zijn een stuk onafhankelijker. Er is een nieuwe fase gekomen, de baby-fase is nu officieel voorbij. Vier deze mijlpaal met een fotosessie, CakeSmash, badsessie of een combinatie van deze 3. Je kunt hiervoor uiteraard zelf kleding meenemen, maar in de studio zijn ook leuke outfits en accessoires die gebruikt kunnen worden.

baby fotografie

Tarieven

Tarieven van afdrukken, canvas of andere specifieke wensen zijn op te vragen via het contactformulier

Cadeaubon voor een fotosessie

cadeaubon voor een fotosessie

Bent u op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Verwen die persoon dan met een met een cadeaubon voor een fotosessie bij 22 Eendjes Kinderfotografie! Het is een orgineel leuk cadeau om te geven en super leuk om te krijgen!

22 Eendjes Kinderfotografie is gespecialiseerd in Newborn fotografie, Kinderfotografie en familiefotografie. De  sfeervolle studio bevindt zich in Culemborg. Naast een cadeaubon voor een fotosessie in de studio is het ook mogelijk om cadeaubon voor een fotosessie op locatie te geven.

Een cadeaubon voor een fotosessie is verkrijgbaar voor de verschillende fotosessies die u op de tarievenpagina kunt vinden, maar ook voor een bedrag naar keuze (vanaf €25,-). De cadeaubon van 22 Eendjes Kinderfotografie is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Heeft u nog vragen of wilt u een cadeaubon voor een fotosessie bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

Altijd een goede reden voor een cadeaubon

  • Verjaardag of jubileum van je ouders; geef je ouders een cadeaubon voor een familie fotosessie
  • Kraamcadeau; met een cadeaubon van 22 Eendjes kinderfotografie kunnen de ouders zelf bepalen wanneer ze klaar zijn voor de shoot!
  • Voor moederdag of vaderdag; waar doe je moeder of vader een groter plezier mee dan met een mooie professionele foto van de (klein)kinderen.

Afspraak maken

Laden...
kinderfotografie

Stuur een berichtje

WhatsApp chat